Apropem les noves tecnologies a les persones grans

Ahir es commemorà el Dia Internacional de les Telecomunicacions.

Avui en dia, la societat fa ús de les noves tecnologies com a eina de comunicació i accés a la informació.

Des de la UDR, es duu a terme una activitat d’alfabetització digital, que ofereix a les persones usuàries del centres Respir i SAUV per a persones grans, l’apropament a les noves tecnologies, responent a les diferents necessitats que presenten relacionades amb l’ús d’aquestes, be sigui estar en contacte amb els seus familiars i amics, estar informats (llegir notícies), escoltar música, veure vídeos de temes d’interès de la persona, entrenar la memòria mitjançant jocs i/o aplicacions.

Les persones usuàries del centre que estan motivats per a aquesta activitat, en la seva majoria disposen de telèfon mòbil, de tauleta o ambdós. Aquesta activitat té com a objectiu, la resolució de dubtes, l’aprenentatge i el maneig d’aquests dispositius, a la vegada que afavorim la socialització entre persones usuàries amb interessos semblants.

1 comentari

Naves Castelló, Cecília

Felicitats per promoure i facilitar l'entrada al mon de la tecnologia a les persones acollides.