Destacats

Pla d’hidratació d’estiu: sucs naturals de fruita

Des del passat mes de juny, el servei de restauració ofereix, amb una freqüència de tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), sucs naturals amb fruita de temporada de ració individual, els quals es serveixen a les 15:30 h, per tal que siguin consumits en el moment del berenar, sent una novetat dins del pla d’hidratació d’estiu per a les persones usuàries dels Centres Respir.

Play video
1

Remodelació cuina Mundet

En els darrers mesos, la cuina de Mundet s’ha remodelat per adequar-la a la normativa vigent i per millorar les condicions en què es desenvolupen els processos de treball propis de la restauració, per fer possible un increment de la qualitat en la confecció dels àpats que s’ofereixen. Hem incorporat les darreres tecnologies alimentàries pel que fa a la texturització i les estem integrant als nous processos d’elaboració culinària. En conseqüència hem renovat i modernitzat les instal·lacions de restauració.

1

Apropem les noves tecnologies a les persones grans

Ahir es commemorà el Dia Internacional de les Telecomunicacions.

Avui en dia, la societat fa ús de les noves tecnologies com a eina de comunicació i accés a la informació.

1

Nova pàgina web d'atenció integrada social i sanitària de la Generalitat de Catalunya

El Departament de Salut i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, en el context de les noves accions orientades a seguir avançant en la atenció integrada, han dissenyat una pàgina Web d’atenció integrada social i sanitària que ja està en funcionament:

https://salutweb.gencat.cat/ca/site/aiss/inici/