Destacats

Una nova mirada en el món dels triturats: els TEXTURITZATS

Quan parlem d’aliments texturitzats ens referim a una tècnica per crear la consistència adequada per a que les persones amb problemes de masticació puguin menjar.

Aquest tipus de tècnica es fa servir principalment a hospitals i geriàtrics, encara que també és emprada a l’alta gastronomia.

Amb aquesta tècnica es poden conservar millor els olors i els sabors dels aliments originals, i aquests passen a ser més melosos i homogenis.

Pla d’hidratació d’estiu: sucs naturals de fruita

Des del passat mes de juny, el servei de restauració ofereix, amb una freqüència de tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), sucs naturals amb fruita de temporada de ració individual, els quals es serveixen a les 15:30 h, per tal que siguin consumits en el moment del berenar, sent una novetat dins del pla d’hidratació d’estiu per a les persones usuàries dels Centres Respir.

Play video
1

Projector immersiu BROOMX

Al Respir PDI hem estrenat un projector immersiu, es diu BROOMX, que presenta continguts i projecta imatges de realitat virtual en 3D. L'experiència és completament vivencial. Es crea un entorn immersiu amb imatges colors i música ambient. També permet crear continguts nous en 3D que siguin significatius per les persones usuàries, treballant una realitat col·lectiva i compartint el mateix món virtual.

Nova pàgina web d'atenció integrada social i sanitària de la Generalitat de Catalunya

El Departament de Salut i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, en el context de les noves accions orientades a seguir avançant en la atenció integrada, han dissenyat una pàgina Web d’atenció integrada social i sanitària que ja està en funcionament:

https://salutweb.gencat.cat/ca/site/aiss/inici/

dimarts
18
09:45h
Abril 2023
1
dimarts
11
15:15h
Abril 2023
1