Remodelació cuina Mundet

En els darrers mesos, la cuina de Mundet s’ha remodelat per adequar-la a la normativa vigent i per millorar les condicions en què es desenvolupen els processos de treball propis de la restauració, per fer possible un increment de la qualitat en la confecció dels àpats que s’ofereixen. Hem incorporat les darreres tecnologies alimentàries pel que fa a la texturització i les estem integrant als nous processos d’elaboració culinària. En conseqüència hem renovat i modernitzat les instal·lacions de restauració.

Aquesta adequació engloba un seguit d’actuacions:

- S’ha canviat el terra per un paviment continu de resina amb quars, sense juntes, on les úniques obertures són pel desguàs que s’ha realitzat amb desnivell de terra per facilitar-ne l’evacuació.

 - S’han eliminat els falsos sostres i s’ha canviat la il·luminació i les instal·lacions d’aigua i electricitat.

- S’ha fet una nova distribució dels espais per tal d’afavorir la “marxa endavant”.

- D’altra banda, s’ha aprofitat per renovar les cambres frigorífiques amb noves alarmes per a la temperatura i s’està treballant per millorar l’espai de les taules de treball, d’acord amb la normativa vigent. La zona de cambres s’ha dotat d’un nou sistema de refrigeració i s’han substituït els mobles per d’altres d’acer inoxidable, conforme a la legislació establerta.

- Així mateix, la part del bloc de cocció (mampara extractora, maquinària grossa) així com la zona del túnel de rentat, s’han deixat en la mateixa ubicació, però a nivell de millora mediambiental s’ha instal·lat un separador de greixos per abocar les aigües al sistema de sanejament municipal.

Els mesos que han durat les obres, els i les professionals de restauració s’han traslladat a una cuina provisional per seguir desenvolupant les seves tasques i així seguir donant un servei de qualitat a totes les persones acollides.