Persones grans

Una nova mirada en el món dels triturats: els TEXTURITZATS

Quan parlem d’aliments texturitzats ens referim a una tècnica per crear la consistència adequada per a que les persones amb problemes de masticació puguin menjar.

Aquest tipus de tècnica es fa servir principalment a hospitals i geriàtrics, encara que també és emprada a l’alta gastronomia.

Amb aquesta tècnica es poden conservar millor els olors i els sabors dels aliments originals, i aquests passen a ser més melosos i homogenis.

dilluns
19
11:00h
Desembre 2022
1

Valoració Pla d'Hidratació Estiu 2022

Valoració Pla d’Hidratació Estiu 2022


El passat mes de juny, el servei de restauració va posar en marxa uns sucs naturals amb fruita de temporada de ració individual. Aquests sucs s’han servit amb una freqüència de tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres) durant tot l’estiu per a les persones acollides dels Centres Respir per tal d’ampliar l’aportació de líquid dins del pla d’hidratació 2022 recordant que l’objecte principal és prevenir les deshidratacions i donar una correcte administració de líquid.

Pla d’hidratació d’estiu: sucs naturals de fruita

Des del passat mes de juny, el servei de restauració ofereix, amb una freqüència de tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), sucs naturals amb fruita de temporada de ració individual, els quals es serveixen a les 15:30 h, per tal que siguin consumits en el moment del berenar, sent una novetat dins del pla d’hidratació d’estiu per a les persones usuàries dels Centres Respir.

Play video
1

Apropem les noves tecnologies a les persones grans

Ahir es commemorà el Dia Internacional de les Telecomunicacions.

Avui en dia, la societat fa ús de les noves tecnologies com a eina de comunicació i accés a la informació.

1