Gastronomia i Tradició
És temps de canvi, però també de tradició, i és per això que el servei de restauració ha volgut obsequiar als nostres usuaris per la festa de Carnestoltes amb un gustós pa de pessic amb sucre glassé. Disfresses, ball i animació amb un dolç per compartir són els ingredients necessaris per gaudir en una festa tan especial com són els carnavals del Respir.
I de festa en festa ens ha tocat anar a la de Sant Josep, on els nostres companys de restauració, mitjançant la gastronomia amb els seus elaborats plats, transmeten allò que no poden dir amb paraules però si mitjançant el sentit del gust. I ben és sabut per tots que els nostres grans i no tan grans són força llaminers i agraeixen aquests premis amb un somriure que fa que tot tingui sentit. Aquest 19 de març una crema amb neules ha fet que el dia del pare i de tots els Joseps mantingui la tradició d'aquest postre que datem dels recetaris medievals, un dels més antics del nostre país.
1 comentari
Moltes gràcies per fer possible que les persones que acollim als centres recordin les celebracions de Sant Josep. I quina bona pinta aquest pa de pessic :)