Comunitat Respir 2.0
Usuari
Contrasenya
Demana una contrasenya nova
  • Inici
  • Temes
    • Acció Social
    • Accions solidàries
    • Campanyes solidàries-dies internacionals
    • Curiositats
    • Esdeveniments interessants pels professionals
    • Farmàcia
    • I+D
    • Indicadors web Respir
    • Medicina
    • Noves tecnologies
    • P+F
    • Persones amb discapacitat intel·lectual
    • Persones grans
    • Perspectiva de gènere
    • Perspectiva de Gènere i LGTBIQ+
    • Presentació Resultats Gerència
    • Previsió meteorològica
    • Procediments
    • Recomanacions
    • Responsabilitat Social Corporativa a la GSRETiR (trimestral)
    • Reunions de l'Espai de Reflexió Ètica (ERESS)
    • Salut
    • SARS-CoV-2
    • Seguiment Resultats mensuals respir2.0
Comunitat Respir 2.0

Comunitat Respir 2.0

Inici  > Multimèdia  > Nou sistema de disseny i presentació de les dietes triturades
Àlbum d'imatges

Nou sistema de disseny i presentació de les dietes triturades

Publicat per Jésica Pérez Carbonell el 28/02/2022 - 12:55 | Última modificació: 28/02/2022 - 14:20
Dolent
Regular
Bo
Molt bo
Genial

A principis de febrer, es va implementar un nou sistema de disseny i presentació de les dietes triturades. Hem volgut donar textura i forma a aquest tipus de dieta per tal que les persones usuàries puguin gaudir d’uns àpats en les mateixes condicions que la resta. Per exemple, una hamburguesa per ells seguirà tenint la forma d’hamburguesa, amb aquesta nova forma de texturització que dona forma als plats triturats com si no ho fossin, i així millorar les condicions alimentàries visuals de les persones usuàries que poden tornar a veure les hores de l’àpat com un moment de gaudiment i satisfacció personal. També s’ha millorat la texturització de les cremes quant a la forma, per exemple, amb una crema de coliflor amb raïm de temporada es dona, prèviament, forma de raïm a la fruita triturada.

Disposició: mostra en 2 columnes | 3 columnes | 4 columnes
1.Texturitzat d’orada al forn amb patates panaderes
1.Texturitzat d’orada al forn amb patates panaderes
2.Texturitzat de crema de marisc amb olivada
2.Texturitzat de crema de marisc amb olivada
3.Texturitzat de crema de rap a l’all cremat
3.Texturitzat de crema de rap a l’all cremat
4.Texturitzat de crema de coliflors amb raïm de temporada
4.Texturitzat de crema de coliflors amb raïm de temporada
1
Categories:
Atenció centrada en la persona

4 comentaris

Membre inactiu
Publicat per Membre inactiu el 07-03-2022 14:44

No pongo en duda que las comidas pasan los controles de calidad necesarios, que la presentación de la dieta basal ha mejorado considerablemente.

Que el uso de los recipientes biodegradables para las dietas texturizadas son un compromiso con el medio ambiente.

Reconozco el esfuerzo que ha tenido que suponer adaptarse a esta nueva innovación tanto en la creación de los menús su elaboración y su gestión.

Mi comentario se referia a que en nuestra unidad no hemos podido ver las dietas texturizdas con la presentación que se veian en las fotografias.

Naves Castelló, Cecília
Publicat per Cecília Naves Castelló el 03-03-2022 20:19

Aquesta és una millora molt esperada i valorada per les persones que acollim, esperem poder arribar a totes les unitats i fer que els àpats siguin un estímul positiu per totes les persones que acollim. Seguim avançant i millorant, gràcies a tots/es els i les professionals per la seva col·laboració. 

Membre inactiu
Publicat per Membre inactiu el 03-03-2022 13:08

Hola me parece fabuloso las nuevas modalidades de presentación en los triturados, siempre y cuando lleguen tal y como están en las fotografias.

Ya ha pasado el mes de febrero y en nuestra unidad no hemos visto el cambio.

Si hemos apreciado que los triturados se presentan en unas cazuelitas biodegradables,  que se pueden calentar en microondas y que la textura ha mejorado bastante con respecto a lo anterior.

Esperamos que lleguen lo antes posible para beneficio de nuestros usuarios.

Gracias

Pérez Carbonell, Jésica
Publicat per Jésica Pérez Carbonell el 04-03-2022 21:43

Aquestes fotografies estan presses a les unitats, i han arribat tal i com es mostra a les fotografies. Cada àpat ha passat prèviament per un control de qualitat exhaustiu per tal de fer arribar als usuaris totes les variacions alimentàries que pertanyen a la seva dieta.

D'altra banda seguim millorant, innovant i creant nous àpats segons la temporada i sempre pensant en els nostres usuaris, per tal satisfer una vida saludable a través del menjar.

Els texturitzats es presenten en uns recipients biodegradables seguint el compromís amb  la nostra línea de responsabilitat social corporativa. Cuidar del medi ambient segueix sent un indicador a tenir en compte.

En els pròxims dies podreu apreciar nous canvis, noves pautes dietètiques i noves incorporacions i innovacions. La nostra cuina s'està adaptant a un ritme accelerat a totes les millores existents al mercat, i amb la renovació de les instal.lacions, sumat a assessories i nous programes estem segurs que serà tot un èxit.

  • 2140 lectures
  • Versió per a imprimir
  • Versió en PDF
  • Enllaç permanent

Contingut relacionat:

  • Manualitats al Respir PD: Pintem Bosses de Roba
  • Nova activitat de Teràpia Ocupacional: rehabilitació funcional de l'extremitat superior
  • L’alegria primaveral ha arribat a AG i A4!!!
  • Calendari
  • Apunts
  • Documents
  • Multimèdia
  • Inici
  • Presentació: qui som i quins són els nostres objectius
  • Web Respir
  • Formació externa: documentació i activitats

Mèdia més valorat

Un Sant Jordi diferent
5
Festa de Carnaval
5
Coneix l'entorn del Pavelló nord
5

Mèdia més vist

Festa de Carnaval
44 lectures aquest mes
L'hort terapèutic crea vida!
21 lectures aquest mes
Preparació del Nadal a Respir PDI
20 lectures aquest mes

Categories de multimèdia

Activitats UDR Atenció centrada en la persona Cuidadors, cuidadores i persones dependents Dependència Diversitat funcional Festes Pavelló Nord General L'alimentació en els centres residencials Persones amb discapacitat intel·lectual Persones Grans sortides discapacitats intel·lectuals
Tuits de @Diba

Núvol d'etiquetes

alzheimer bones pràctiques contacte emocional Cuina mundet dades de consulta web Dades respir residencial any 2020 descàrrega documents web 2021 descàrregues i clics web Entrevista professional festes Nadal festes UDR Festes UDR festes UDR festes UDR Nadal 2021 persones amb discapacitat intel·lectual persones grans respir rsc web Respir
més etiquetes
  • Ajuda
  • Avís legal
Gerència de Serveis Residencials d'Estades Temporals i RESPIR. Diputació de Barcelona. Pg. de la Vall d'Hebron, 171. Recinte Mundet 08035 Barcelona Tel. 934 022 589