persones acollides

Una nova mirada en el món dels triturats: els TEXTURITZATS

Quan parlem d’aliments texturitzats ens referim a una tècnica per crear la consistència adequada per a que les persones amb problemes de masticació puguin menjar.

Aquest tipus de tècnica es fa servir principalment a hospitals i geriàtrics, encara que també és emprada a l’alta gastronomia.

Amb aquesta tècnica es poden conservar millor els olors i els sabors dels aliments originals, i aquests passen a ser més melosos i homogenis.

Valoració Pla d'Hidratació Estiu 2022

Valoració Pla d’Hidratació Estiu 2022


El passat mes de juny, el servei de restauració va posar en marxa uns sucs naturals amb fruita de temporada de ració individual. Aquests sucs s’han servit amb una freqüència de tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres) durant tot l’estiu per a les persones acollides dels Centres Respir per tal d’ampliar l’aportació de líquid dins del pla d’hidratació 2022 recordant que l’objecte principal és prevenir les deshidratacions i donar una correcte administració de líquid.