Responsabilitat social corporativa al nadal

Responsabilitat Social Corporativa al Nadal

Des de l’any 2018 la Gerència de Serveis Residencials d’Estades Temporals i Respir encarrega els ornaments de nadal de totes les residències a empreses amb Centres Especials de Treball, així com els regals amb que obsequiem als nostres usuaris durant aquestes festes.

Enguany hem treballat amb la Fundació Privada President Amat Roumens, amb la Fundació Ampans i amb la Fundació Privada Ared.

Per nosaltres és important poder col·laborar amb aquestes fundacions que fan de la inclusió social una tasca molt important per a la nostra societat. La nostra responsabilitat com a administració pública és ser conseqüent amb allò que defensem, i no només en aquestes dates si no durant la resta de l’any. La compra socialment responsable és un indicador important per aquesta corporació, i és per això que diversifiquem i premiem les compres a aquells que fan del mercat de la indústria un bé social.

La Diputació de Barcelona sempre ha estat pionera en quan a la compra responsable i ho seguirem fent amb esforç i dedicació.